Велико Търново е домакин на първия кръг от автомобилното състезание "Гимкхана 2020"
Велико Търново ще бъде домакин на първия кръг от автомобилното състезание „Гимкхана 2020″. То ще се проведе на 3 октомври, събота от 11 часа на цирковата площадка в града. Състезанието представлява преминаване през предварително обявено и маркирано трасе като целта е преодоляване на всички елементи от него за най-кратко време и без допускане на наказателни точки. Надпреварата ще премине в три манша, като състезателите ще бъдат разпределени по класове.
Автомобилното състезание се провежда за пета година в град Велико Търново и всеки път привлича все повече интерес както от страна на участници, така и от страна на публика. В надпреварата могат да се включат и любители с личните си автомобили, разполагащи с валидна гражданска отговорност, технически преглед и валиден документ за управление на автомобил.
Административния и технически преглед на автомобилите ще започне в 9 часа, а стартът на състезанието ще бъде даден в 11 часа. Награждаването на победителите се очаква да бъде около 14.30 часа. На 4-ти октомври автомобилното състезание ще се пренесе в Горна Оряховица на паркинга пред читалище „Братя Грънчарови“.


Вяра Димова
30 Септември 2020 | 17:36
Тагове: Велико Търново, състезание, автомобили, участници

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook