Театър на открито срещу боклучените чудовища
На театър на открито срещу боклучените чудовища кани театрална компания "Паник бутон театър" великотърновските деца и родители. В програмата посетителите ще могат да чуят и авторски песни на любимеца на деца и родители Константин Кучев – Косьо, познат от известен български музикален формат. Входът за събитието е свободен, а организаторите очакват своите посетители в 19 часа.
На откритата сцена на проект "Арт лято" до паметника Асеневци актьори ще представят детския спектакъл "Супер отряд "Г.О.Т.И.Н.".
"Боклученото чудовище" разсмива децата, но ги подтиква към размисъл за отговорността на всеки един от нас, за баланса между даровете на природата и желанията на потребителското общество.
След пиесата за децата ще бъде организирано творческо ателие, в което вдъхновени от нея, с помощта на художничка от театралната компания, те ще могат да пресътворят персонажите от пиесата такива, каквито са ги видели и почувствали.
Проектът е подкрепен от Министерство на културата. С детския спектакъл освен в старата столица екипът ще гостува в няколко града в страната, сред които Провадия и Видин.


Вяра Димова
13 Юли 2020 | 17:47
Тагове: театър, деца, спектакъл, сцена

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook