Йордан Йорданов събира в една книга процесите в образователната система
Процесите на образователната система в една книга събира общественият деятел и практик в сферата на общественото управление, културата и образованието Йордан Йорданов. Книгата е озаглавена "Обща теория на Образованието"– Системи и модули и е обобщаващ труд въз основа на съвременните директиви в Образователното дело, дългогодишна обществена дейност, множество лекции, срещи, издадени книги, доклади и публикации. Това не е първата книга, която авторът представя във Велико Търново. Припомняме, че миналата година той гостува със "Слънчев буквар".
Книгата "Обща теория на Образованието" – Системи и модули, обхваща цялостната структура на държавата като общество, икономика, подструктури, модули и системи, които участват в цялостния процес на подрастващия и на изградения човек.
Според автора, книгата съдържа всички необходими концепции, които да запълнят празнините в общия модел на работа.
Изданието е изготвено като учебник и е предназначено за работа на специалисти в сферата на образованието, просветата и културните институции, за да има българската образователна система основата за сегашен модел, поставен върху традициите от предходното време.


Вяра Димова
9 Юли 2020 | 18:16
Тагове: книга, процеси, образователна система, просвета, култура

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook