Пандемията доведе и тенденциите до застой
Пандемията доведе и модните тенденциите до застой, споделя фризьорът с дългогодишен опит Веселин Богданов. Той работи в Горна Оряховица. И както при почти всички професии и в неговата пандемията оказва влияние - има отлив на клиенти, но споделя, че през последните седмици се забелязва завръщане към нормалния ритъм на работа.
Тенденциите в прическите по време на пандемията са в застой. Голямата мода идва от световния подиум, а на него към момента нищо не се представя.
Все още модерни си остават балеажите тип омбре. Интерес има и към дължината на косата до раменете и небрежните къдрици. А русият цвят винаги е на мода, споделя коафьорът.
Допълнителният детайл може да представи прическата по ефектен и индивидуален начин, който да не бяга от модерното. Тук по думите на Веселин основна роля има фризьорът, който да насочи клиента към подходящата и актуална визия. От опита, който има в България и чужбина споделя, че българските жени трудно се съгласяват на промени във визията, особено в малките градове, като Горна Оряховица.


Вяра Димова
9 Юли 2020 | 18:14
Тагове: пандемия, фризьор, прически, тенденции

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook