Пощенските станции въведоха нова организация за изплащане на пенсии
Въведоха нова организация за изплащане на пенсиите в пощенските станции във връзка с обявеното извънредно положение. Обслужването на пенсионери е приоритетно от началото на работното време до 12 ч. Клиентите под тази възраст, както и тези, на които се налага да бъдат обслужвани извън графика за пенсии, трябва да посещават пощенските станции извън този времеви диапазон.
Дълги опашки от пенсионери се извиха пред клоновете за получаване на пенсии и плащане на сметки в първия ден за раздаване на пенсиите във Велико Търново. За пореден път най-дълги се оказаха пред Пощата, но чакането премина спокойно без напрежение.
С цел опазване на здравето както на клиентите, така и на служителите на дружеството ръководството на „Български пощи“ въведе нова организация, като в сградата се допуска по един човек на гише, помещението се дезинфекцира на всеки един час, а екоинспектори раздават маски на тези, които нямат. Органи на реда следят за спазване на дистанция между чакащите на опашката.
За по-добра организация в условия на извънредно положение персоналът, който е втора смяна също работи от сутринта.
Новата организация е във връзка с обявеното извънредно положение, за периода на изплащане на пенсиите в пощенските станции, което започна от днес и ще продължи до 23-ти.


Соня Симеонова
7 Април 2020 | 17:42
Тагове: изплащане, пенсии, пенсионери, поща, опашка, ред

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook