Лечението в Китай на Ани Паздеркова се отлага заради коронавируса
Лечението на Анна Паздеркова в Китай, която е с детска церебрална парализа се отлага за неопределено време заради коронавируса. Родителите продължават да събират средства за лечението ѝ, което ще се извърши в рамките на няколко курса от по 4 месеца.
Помните Ани, която е на почти 4 години и страда от детска церебрална парализа. Заболяването се характеризира с това, че засяга централната и периферна нервна система. В следствие на това детето трудно контролира крайниците си.
За подобряване на нейното двигателно и умствено развитие е препоръчано лечение в Китай. Заради коронавируса, обаче се налага лечението да бъде отложено.
По желание на майката на Никол Владкова, която не успя да се пребори с онкологично заболяване, средствата, които бяха събрани от дарители в урните разположени в Евроком Царевец, ще помогнат за лечението на Ани Паздеркова.
Ако и вие желаете да дарите средства, можете да го направите в кутиите разположени в големите вериги магазини, както и на банковата сметка изписана на интернет страницата на телевизията.

Дарителската сметка на Анна Панайотова Паздеркова
IBAN: BG02UBBS80021067319740 При Банка ОББ


Соня Симеонова
2 Март 2020 | 17:51
Тагове: дете, заболяване, лечение, средства

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook