Недоволство от улични дупки в Горна Оряховица
Жителите на улица "Македония" в Горна Оряховица недоволстват от състоянието, в което се намира улицата. Още в началото на 2018 г. бе внесена подписка в Общинския съвет за спешен ремонт на няколко улици в това число и ул. "Македония". Тогава предложението бе отхвърлено и улиците продължаваха да се рушат до миналата година, когато някой от тях бяха преасфалтирани. Ул."Македония" остана извън обхвата на ремонтните дейности.
Всекидневно служителите на Полицейското управление и служителите на хлебозавода в Горна Оряховица, както и жителите от ул. "Македония" се сблъскват с един и същ проблем - откъде да минат, за да не си трошат колите в огромните дупки. Състоянието на улицата се оказва и проблем за преминаващите пешеходци.
Последният ремонт на ул. "Македония" е направен през 2017 г., когато се преасфалтира в участъка от кръстовището с ул."Янко Боянов" до кръстовището с ул."Родопи". Две години по-късно положението е трагично. В края на март миналата година бе оповестено, че ул. "Македония" е включена в мащабен проект за ремонт на над 10 улици. Ремонт в района на полицията така и не се състоя. От Община Горна Оряховица отказаха коментар.


Соня Симеонова
2 Март 2020 | 17:43
Тагове: Горна Оряховица, улици, дупки, ремонт, подписка

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook