Сексуални заплахи към администратор на горнооряховска фейсбук група
Администраторът на горнооряховката интернет група Лъчезар Любенов е заплашван със съд и сексуални посегателства, заради публикувани снимки на пропаднали коли в дупка по ул. "Мано Тодоров". Любенов твърди, че след като снимките провокирали за втори път вълна от недоволство в социалната мрежа с него се свързал представител на фирмата изпълнител и започнал да го заплашва.
За втори път в продължение на две седмици коли пропадат в необезопасени дупки в проблемен участък на ул. „Мано Тодоров“ в Горна Оряховица. Фракцията, с която се засипват дупките заради смяната на канализацията се отмива и дупките стават невидими особено в тъмната част на деня или при дъжд.
Лъчезар качил снимки от инцидентите в социалната мрежа, които предизвикали възмущение. След като хората предложили да организират протест пред общината, представител на фирмата изпълнител се свързал с Лъчезар и заявил, че ще съди администратора, а потърпевшите граждани били лумпени, които имат за цел да дискредитират фирмата изпълнител на обекта.
Освен в социалните мрежи, възмутени от състоянието на улицата са и гражданите, на които се налага по няколко пъти на ден да преминават през нея.
От община Горна Оряховица са категорични, че строително-ремонтните дейности вървят в срок и канализацията до края на март ще бъде завършена.
За да няма други инциденти от общината предвиждат да затворят улицата до приключване на ремонтните дейности.


Соня Симеонова
12 Февруари 2020 | 18:46
Тагове: Горна Оряховица, дупка, ремонт, улица

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook