Опасно междублоково пространство
Необезопасена дупка, намираща се в междублоково пространство на улица "Зеленка" застрашава безопасността на преминаващите пешеходци, сигнализираха граждани. Дупката е следствие на поставена отводнителна тръба, която помага водата от междублоковото пространство да се отича, но с годините материалът се е изронил. Жители са на мнение, че създалата се дупка е опасна, особено в тъмната част на денонощието. От Общината казаха, че ще вземат необходимите мерки.
Жителите на улица "Зеленка" ежедневно са свикнали да заобикалят дълбоката дупка, но казват, че за останалите пешеходци тя е непозната и може да бъде опасна, особено в тъмната част от денонощието, защото липсва осветление.
Гинка не живее на тази улица, но казва, че често минава от там и по думите й ситуацията е такава от години насам. Преди това дупката е била запълнена с подръчни средства, но заради изтичащата се вода материалът се е изронил.
Според хората проблемът не е само в дупката, но и в липсващия парапет около стълбите.
По думите им не само на тази улица се стига до такива опасни ситуации, но и на много от междублоковите пространства в града. От Общината казаха, че ще вземат мерки за пешеходното пространство на улица "Зеленка", за да не се стигне до инциденти.


Вяра Димова
22 Януари 2020 | 18:18
Тагове: "Зеленка", дупка, опасност, пешеходци

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook