Сдружение на Анонимните Алкохолици вече и във В.Търново
Сдружение на Анонимните Алкохолици канят на открита информационна сбирка на 2-ри декември в Община В.Търново всички, които имат проблеми с алкохола или са зависими по един или друг начин от него и всички, които искат да се информират по темата. Мотото на сбирката е :"Нека да си подадем ръце за по-щастлив, свободен и достоен живот!"
Милиони хора умират всяка година от косвените последствия на злоупотребата с алкохол. Зависимите рушат себе си и са много опасни за близките си. Петя е една от тях. Наричаме я Петя условно, защото не желае да разкриваме самоличността и.
Повече от 20 години Петя унищожава тялото и психиката си с алкохол и проблемите не само, че не закъсняват, а и я съпътстват.
Петя осъзнава, че проблемът и може да бъде решен и прави решителната крачка, като започва да посещава сдружение на Анонимните Алкохолици.
Периода на възстановяване е дълъг, но Петя упорито устоява и вече близо 10 години не употребява алкохол. За да помогне на много други отдали се на алкохола става съосновател на Сдружението. В него участват мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общия си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизма. Единственото изискване е желанието им да спрат пиенето.


Соня Симеонова
26 Ноември 2019 | 17:37
Тагове: алкохолици, зависимост, сдружение, злоупотреба

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook