Наградиха победителите в традиционните турнири по повод професионалния празник на полицията
В навечерието на националния празник на българската полиция наградиха победителите в традиционните спортни турнири. Награди получиха и журналисти участвали в състезанията.
Всяка година Териториалната дирекция на МВР организира спортни турнири за служители на полицията и журналисти. И тази година те бяха проведени в навечерието на националния празник на българската полиция - 8 ноември. Директорът на областната дирекция на МВР- Димитър Машов поздрави колегите си с писмо.
В писмото още се посочва, че българските полицаи заслужават уважение и  признателност за всеотдайността, смелостта и саможертвеността.
На първо място в отборното класиране в традиционния областен турнир за стрелба с пистолет "Макаров" за работещи в системата на сигурността и правосъдието зае Териториалната дирекция "Национална Сигурност" - Велико Търново. Второ място бе за Специализираните полицейски сили към отдел "Охранителна полиция" при ОД на МВР в старата столица и трето за Районното управление  в гр. Елена. Наградите за индивидуално класиралите се връчи директорът на Държавна агенция национална сигурност-Росен Рачев.


Соня Симеонова
7 Ноември 2019 | 17:59
Тагове: МВР, турнир, награди, празник

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook