Мирела Величкова и Петко Савов с нова серия участия в страната
Популярната великотърновска певица, една от живите легенди на пиано бар културата у нас - Мирела Величкова продължава своите национални турнета и участията си на родна сцена. Освен с музика популярната изпълнителка се е отдала и на медитация.
Мирела Величкова се занимава с музика отще от малка, но на сцената излиза на 14-годишна възраст и до днес не е спирала да пее. Завършила е консерватория, но решава, че няма да търси популярност в България и се заселва в чужбина, но за кратко. Завръщайки се в България съдбата я среща с редица популярни изпълнители, а тя самата започва да пее по пиано барове. Освен от музика Мирела се интересува и от медитация. Не отдавна е открила силата на интуитивния танц
Певицата с кадифен глас, както я наричат почитателите и продължава със своя пореден национален клубен тур, заедно с дуетната си половинка Петко Савов.
Освен в столицата и големите градове, музикантите по традиция гостуват и в по-малките градове на страната. Те са изключително популярни и сред родната публика, затова продължават да гостуват и на търновските клубове.


Соня Симеонова
6 Ноември 2019 | 18:17
Тагове: Мирела Величкова, певица, музика, медитация

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook