Където улиците нямат имена
Жители от с. Шемшево сигнализираха за струпана камара с камъни, която препречва улица и тя става неизползваема. Според тях камъните са изсипани умишлено. Собственика на камъните каза, че ги е приготвил за ремонт на улицата.
Жителите от улица в с.Шемшево, които не пожелаха да застанат пред камерата ни, твърдят, че един от съседите им умишлено е ограничил достъпът до къщите им, като е препречил улицата. Така тя се оказва трудно проходима дори и за пешеходци.
Оказа се, че собственик на камъните е бизнесменът Димитър Лазаров съпруг на временно изпълняващият длъжността кмет на с. Шемшево -Анелия Радева. Семейството също не пожела да застане пред камерата, но ни предостави снимки и сподели, че сагата с улицата започнала преди години, когато Димитър решил да ремонтира не съществуващата по документи улица. Съседите отказали помощ. Лазаров сам инвестирал 7 000 лв., но не успял да я завърши. Преди известно време купил камъни за още 500 лв., които да послужат за подложка при ремонта на останалата част от улицата, като уведомил комшиите си. Семейството недоумява как е възможно съседите да се жалват, след като дори не са се включили в ремонта на улицата.


Соня Симеонова
6 Ноември 2019 | 18:12
Тагове: Шемшево, улица, камъни, ремонт

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook