Стартира кампания "Операция Плюшено мече"
За 12-та поредна година стартира коледната кампания "Операция Плюшено мече" на НПО „Операция Плюшено мече”. Кампанията е даряване на подаръци на деца в неравностойно положение. В инициативата може да се участва само с нови подаръци, надписани и опаковани, предназначени за конкретно дете.
Три месеца преди Коледа директорите на центровете за деца в неравностойно положение записват желанията на децата за подаръци, които искат да получат на Коледа. Тази година Кампанията "Плюшено мече" ще обхване около 400 деца от региона.
За да станете дарител, трябва да изберете опция от публикувания списък с деца и институции. Всеки дарител купува съответния подарък, опакова го красиво, надписва за кого е, институция, град и регион, след което изпраща подаръка. В инициативата може да се участва само с нови подаръци, надписани и опаковани, предназначени за конкретно дете.
Събраните подаръци се разпределят от екипи от доброволци, след което се съобщават датите, на които ще бъдат посетени съответните домове. Всеки дарител, при възможност и желание, може да присъства при предаването на подаръците на децата.


Соня Симеонова
5 Ноември 2019 | 18:10
Тагове: "Плюшено мече", кампания, подаръци, деца, Коледа

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook