Трима от кандидатите за кмет на В.Търново упражниха правото си на глас
Изборният ден във В.Търново започна нормално, без констатирани нарушения. Право на глас имат 70 847 избиратели, като 55 240 от тях са гласоподаватилите само от В. Търново. Избирателната активност към 13 часа е 21%. Кандидатите за кмет на В. Търново от Коалиция БСП за България, АБВ и Движение 21- Весела Лечева, от ВМРО- Милен Михов и от политическа партия ГЕРБ-Даниел Панов упражниха правото си на глас.
Кандидатът за градоначалник Милен Михов заяви, че гласува за управление, което е обърнато към хората и решава техните проблеми.
Досегашният кмет и кандидат за трети кметски мандат от политическа партия ГЕРБ-Даниел Панов, заяви, че гласува за великотърновци, които предлагат реални решения, за почтеността и честността.
Гласувам за град, който трябва да се управлява с ум и сърце, каза кандидатът за кмет от Коалиция БСП за България, АБВ и Движение 21- Весела Лечев
Изборният ден ще приключи в 20 часа. Ако в този час пред изборното помещение има негласували избиратели, председателят и секретарят на СИК ще установяват техния брой и самоличност. Негласувалите избиратели предават документите си за самоличност на комисията. Само тези избиратели ще се допускат за гласуване след 20 часа, но не по-късно от 21 часа.


Соня Симеонова
27 Октомври 2019 | 15:54
Тагове: кметове, избори, местни избори, Търново

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook