Филмът "Формулата на Тео" пристигна във Велико Търново
Най-успешният документален филм за годината пристигна във В. Търново по покана на областният управител проф. д-р Любомира Попова със съдействието на Регионалното управление на образованието. Филмът "Формулата на Тео" на режисьора Николай Василев разказва за учителя по физика от Казанлък Теодосий Теодосиев. Днес филмът бе представен и пред търновската аудитория, специален гост бе и учителят Теодосий Теодосиев.
Теодосий Теодосиев е преподавателят по физика, обучил в школата си ученици, участвали в световни олимпиади и спечелили над 100 медала. В качеството си и на ученик на прочутия преподавател Теодосий Теодосиев, освен на автор с уклон към хора с необичайни съдби, Николай Василев в рамките на повече от 70 минути дава думата на Теодосий Теодосиев.
Това не е просто филм за един учител по физика, а филм за нестандартния метод на обучение, наричан "Система за създаване на силов интелект".
Теодосий Теодосиев - един от най-успешните учители в България, също присъства на представянето на фима.
Около две години и половина отнема работата по филма "Формулата на Тео". Той предизвиква голяма вълна от интерес и набира все по голяма популярност. По думите на режисьора той ще бъде представен и зад граница.


Вяра Димова
21 Октомври 2019 | 18:07
Тагове: Теодосий Теодосиев, учител, физика, филм

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook