Предприятие във Велико Търново без достъп до него
Достъпът  до Фабриката за оцет, намираща се в района на жп гарата  във Велико Търново е труден и объркващ за клиентите, коментираха работници от фабриката. По документи адресът на фабриката е на улица "Магистрална", а предприятието всъщност се намира много в страни от улицата и до него се стига по чакълен и изпълнен с дупки път.
Фабриката за оцет  намираща се в района на жп гарата във Велико Търново е първото подобно  частно предприятие в областта. В него работят около 10 служители. Районът, в който се намира е обрасъл с буйна растителност, липсва осветление, а достъпът до фабриката  е труден и объркващ.
Освен, че пътят не е асфалтиран се оказва, че по документи фабриката се води на ул. "Магистрална" № 1, а единственият  подход към нея е от пътя Русе - Велико Търново в близост до Пътния възел, което на практика е много преди улица "Магистрална". Служителите на фабриката споделиха, че много от клиентите им не могат да ги открият и  се налага някой да ги посреща. Управителят на фабриката Иван Кожухаров каза, че е отправял жалба към общината  улицата да бъде асфалтирана, но от там му отговорили, че това е негова работа, тъй като фабриката му е частна.  Зам. кметът на общината проф. Камарашев заяви, че не си спомня да е имало жалба, но ще провери случая.


Соня Симеонова
21 Октомври 2019 | 18:03
Тагове: фабрика, оцет, път, достъп

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook