Некоректни майстори бавят клиенти с месеци
Майстори масово вземат капаро за извършване на ремонтни дейности с обещанието да ги започнат до седмица, а стартират понякога с месеци по-късно. Причината е, че специалистите наемат по няколко обекта. Според потърпевши по този начин услугата се извършва некачествено, а според брокери и на много по-високи цени.
Поне веднъж в годината на всяко второ домакинство във В. Търново му се е налагало да потърси услугите на майстор. Оказва се обаче, че голяма част от специалистите са некоректни. Оглеждат обекта, вземат капаро и обещават до седмица да започнат работа. Понякога даденият срок се забавя с месеци. Ваня и семейството неотдавна станали потърпевши на тенденцията.
Милен Ангелов е собственик на агенция за недвижими имоти и на фирма за строителни дейности. Той твърди, че неговата фирма е била винаги коректна, но редовно се натъквал на потърпевши от такива майстори.
Освен, че бавят клиентите, майсторите надували и цените на услугите, но тъй като клиентът вече е платил капаро нямало как да се откаже.
Брокерът допълни, че в агенцията за недвижими имоти постоянно идвали негови клиенти, които се оплаквали от безотговорното отношение на различни майстори. Тогава Ангелов се принуждавал да праща свои служители да довършват ремонтите. Понякога и за негова сметка.


Соня Симеонова
7 Октомври 2019 | 18:16
Тагове: майстори, ремонт, жилище, клиенти

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook