10 - годишно момиче и баща му спечелиха Гран при в Румъния
10-годишната Ангелика Любомирова и баща й Стоян Любомиров спечелиха Гран при в Румъния на 10-ото издание на Международния музикален конкурс Music for Kids. Двамата се състезавали в категория-фамилна група, в която децата пеят с техни родители или цели семейства. Освен тази награда Ангелика грабна и второ място в своята възрастова група, където е била единствена от България.
10 годишната възпитаничка на училище Емилиян Станев - Ангелика Любомирова грабна престижна награда в международен конкурс в гр. Яш в Румъния. Тя участва с песен от филма“Маската на Зоро“в дует с баща си Стоян в категория:“Пеещи семейства“.
Стоян не скрива, че е много горд с дъщеря си, която е наследила дарбата да пее от самия него, но успехите и се дължат и на музикалният и педагог Венелина Пъневска.
Освен двата приза Ангелика получила покана за участие и в друг международен конкурс, лично от директора на форума, такава е и мечтата на малката певица.
Ангелика е възпитаничка на Вокално студио „Таланти“ при читалище „Искра“, а поканата да представи България получила след участието и в Международния конкурс за млади изпълнители „Сребърна Янтра 2018“, чийто ръководител е Румяна Начева.


Соня Симеонова
8 Август 2019 | 17:30
Тагове: Ангелика, награда, Гран при, участие, Румъния

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook