Национален форум за подкрепа на млади педагози
Регионалният инспекторат на образованието и Сдружение за образователни инициативи - 19 към ОУ “Бачо Киро“ ще бъдат домакини на Национален форум за подкрепа на млади педагози до 35-годишна възраст. Участниците ще преминат през обучение и ще обменят опит. Част от тях ще представят научни доклади, които ще бъдат публикувани в сборници.
Форумът ще се проведе от 1 до 3 юли в с. Арбанаси. В него участие ще вземат 60 млади педагози от 27 области, които работят в 33 града. В рамките на три дни участниците ще имат възможност да обменят опит и добри практики.
Директорът на Основно училище „Бачо Киро“Владимир Николов, смята, че трябва да се работи в посока учениците да не учат само от изпит на изпит, а и като цяло образователната система да бъде променена.
Темите за форума, които са подбрали организаторите обхващат творческото и критично мислене, уменията и креативността в преподаването както и интегриране на образованието.
В края на форума участниците ще напишат послание за промени в образователната системата, което ще бъде изпратено до институциите.


Соня Симеонова
27 Юни 2019 | 18:47
Тагове: форум, педагози, обучение, опит, умения

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook