Връчиха годишните награди за учител и директор на годината
Връчиха годишните награди за учител и директор на годината за учебната 2018/2019 година. По повод 24 май Министерство на образованието и науката удостои 15 учители и директори от училища и детски градини от областта в седем категории.
В категория „Учител в детска градина“ с награда бе удостоена Тодорка Тунчева от ДГ „Ивайло“ Велико Търново, категория „Учител в начален етап“ - Ценка Димитрова, гр. Свищов“, категория „Учител в прогимназиален етап“ Атанас Петров, гр. Павликени, категория „Учител в гимназиален етап Росица Петрова, гр. Горна Оряховица. В категориите “Директор на детска градина“ с награда бе удостоена Боряна Цонова, гр. Свищов, „Директор училище“ - Криси Аврамова, гр. Горна Оряховица и в категория „Заместник-директор“ наградата получи Евгения Илиева от ПГСАГ „Ангел Попов“ Велико Търново.
Те бяха удостоени с още една грамота за цялостния труд и положените усилия през последната година. Има и няколко нови важни политики за работа с деца, подчерта Розалия Личева, това са обхващането и задържане на деца по механизма, както и участието в извънкласни дейности.
Връчването на наградите е традиционно събитие, което всяка година се очаква с голям трепет и се провежда в началото или средата на месец юни.


Вяра Димова
24 Юни 2019 | 18:27
Тагове: награда, учител, директор, РУО

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook