Книгата на дванайсетокласнич" /> Иванета Пейкова издаде втора книга - "Незаличимо мой, неизлечимо твоя" - Евроком Царевец | Новини


Иванета Пейкова издаде втора книга - "Незаличимо мой, неизлечимо твоя"
Дванадесетокласничката Иванета Пейкова издаде своята втора книга. Озаглавена е "Незаличимо мой, неизлечимо твоя". Книгата съдържа разкази и няколко стихотворения. За разлика от първата й книга, тук властва хубавата страна на любовта.
Книгата на дванайсетокласничката Иванета Пейкова „Незаличимо мой, неизлечимо твоя“ излезе от печат пред април месец тази година. Авторката споделя, и е отнело един месец, за да я напише, а идеята за самата книга идва спонтанно.
След дебютната й книга "Заточена любов", в която беше представена в по-тъмни краски болката от любовта, в новата книга тя представя щастието от нея.
Както първата книга "Заточена любов" и тази се приема много добре от читателската аудитория, а авторка споделя, че сега е още по уверена.
Въпреки бързото издаване на втората книга, Иванета вече има идея за трета и е категорична, че и тя ще е свързана отново с темата за любовта.


Вяра Димова
13 Май 2019 | 18:35
Тагове: ученичка, книги, издаване, поезия, разкази

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook