" /> Предстои 6-то издание на Празник на яйцето в град Павликени - Евроком Царевец | Новини


Предстои 6-то издание на Празник на яйцето в град Павликени
Шесто издание на атрактивния Празник на яйцето подготвя Община Павликени. Той ще се проведе на 4 май 2019 година в парк "Кирил Ракаров". Предвидената програма, която ще радва жителите и гостите на града включва състезания, кулинарно шоу и музикални изпълнения.
По традиция празникът ще започне с изпълнения на групите от детските градини и самодейни състави. През деня са предвидени много игри с публиката, забавна работилница за сувенири за децата, както и атрактивни състезания. Кулинарният конкурс отново ще даде възможност на талантливите готвачи да покажат своите способности, а жури с председател Иван Звездев ще оцени най-добрите сред тях.
А на голяма сцена ще имат възможност да се изявят детски, ученически и пенсионерски състави от община Павликени. След допитване до младите хора в града, лично кметът инж. Емануил Манолов кани едни от най-нашумелите млади изпълнители в България – група "Скнадау". Младият рапър Пело Кръстев също ще вземе участие на сцената със своите дебютни парчета. За втора поредна година с цел повишаване на интереса към празника се организира и томбола, чиято награда тази година е по-голяма.
Наградата от томболата ще бъде изтеглена веднага след концерта на група "Скандау".
Празникът ще продължи и на 5 май с гергьовски рок от група "Ахат".


Вяра Димова
30 Април 2019 | 18:34
Тагове: Павликени, празник, яйце, програма

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook