Седми ден Самоводската чаршия е разкопана заради авария
Вече седми ден Самоводската чаршия е разкопана и предизвиква недоволство както на жителите от чаршията, така и на туристите. Само няколко седмици след като бе ремонтирана, занаятчийската улица отново е разкопана - този път от електроразпределителното дружество заради авария.
Въпреки, че от Електроразпределителното дружество са обещали да възстановят за своя сметка настилката, вече седми ден на мястото не е стъпвал никой от компанията, което предизвика недоволството на гражданите. Жаклина Яналиева твърди, че дни наред не е виждала работници на обекта.
Жителите и гостите на града успяха само няколко седмици да се насладят на обновените калдъръмени улички и недоумяват как ще бъде възстановена настилката така, че да отговаря на предишната.
От дружеството казаха, че ща започнат ремонта, когато метеорологичните условия позволят това. От общината са категорични, че електроразпределителното дружество ще трябва да възстанови автентичното състояние на чаршията, дори да се наложи да наема лицензирана за това фирма, в противен случай ще бъдат санкционирани.


Соня Симеонова
11 Април 2019 | 18:12
Тагове: Самоводска чаршия, авария, изкоп, калдъръм

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook