Пламен Пасков: България е финансов донор на Евросъюза
България е финансов донор на Евросъюза и от страната ни се изнасят огромни ресурси. Това заявиха представители на Политическа партия „Възраждане“ във Велико Търново на открита среща, озаглавена „А сега накъде“ с Пламен Пасков, Иван Спирдонов и Светлозар Съев. Те дискутираха с аудиторията историята на Евросъюза и мястото на България в него.
От партия „Възраждане“ представиха основните пунктове, които трябва да предопределят технологията за спасението на България и излизането от катастрофалното положение. По думите на Пламен Пасков в България вече има достатъчно критична маса от хора, които осъзнават последиците от Еврочленството на България.
Мястото на България е вън от Евросъюза във формата, в който в момента се управлява той, е категоричен Пасков.
Форматът на Евросъюза е убийствено вреден за България и държавата ни бързо трябва да излезе от него.
Според Светлозар Съев България е ограбвана държава и десетки милиарди изтичат годишно.
Над 20 млрд. са спечелените от тях пари при условие, че бюджета на държавата е 38 млрд., което е повече от половината от бюджета на държавата, допълни Съев. Изнасянето на финансовите ресурси според него ще продължи докато управляващите го позволяват. Прогнозите - моделът започва да се разчупва и пример за това е Великобритания, казва Светлозар Съев. Идеята на срещите с хората е осъзнаването на проблема и враговете на България и борбата срещу тях.


Вяра Димова
13 Март 2019 | 17:49
Тагове: Евросъюз, България, ресурси, дискусия

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook