В неделя е първ" /> Красимир Балъков с обръщение към феновете - Евроком Царевец | Новини


Красимир Балъков с обръщение към феновете
Главният мениджър на "Етър" Велико Търново Красимир Балъков се обърна към феновете на клуба два дни преди мача от втория дял на Първа лига с "Дунав"-Русе. Треньорът отново покани привържениците на мачовете на отбора и им благодари за подкрепата.
В неделя е първият мач от пролетния дял, в който търновският тим посреща "Дунав"- Русе. Селекцията на играчите отдавна е направена и те са напълно готови да се представят по най-добрия начин, за което тренираха упорито, каза мениджърът на отбора Красимир Балъков. Той допълни, че не всеки мач минава така както си го начертал като стратегия, но когато играчите се раздават докрай, когато всеки на терена и от трибуните дава всичко от себе си, тогава успехите не закъсняват.
Балъков благодари на феновете за подкрепата и подчерта, че футболът е социален феномен, защото е игра за феновете. Според него това, че привържениците се увеличават означава, че "Етър" върви в правилната посока.
Балъков благодари на феновете си, че свързват футбола и възраждането на "Етър" с неговото име и ги призова да продължават да подкрепят футбола, да водят приятели, съседи и децата си, защото футболната култура започва да се изгражда и възпитава още от най-малка възраст.


Соня Симеонова
15 Февруари 2019 | 17:38
Тагове: Красимир Балъков, "Етър", фенове, мач

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook