Жителите от квартал Варуша с протестна подписка до Бойко Борисов
Жителите на квартал Варуша събират протестна подписка заради ниското качество на реконструкцията и рехабилитацията на улиците в квартала. Подписката е адресирана до кмета на града -Даниел Панов и евентуално до премиера Бойко Борисов. До момента подписалите се граждани са 83-ма.
Жителите на кв. Варуша изразяват своето възмущение от лошото качество на пътната настилка след рехабилитацията на улиците в квартала. Според Иван Попангелов, улиците са истинско офроуд трасе. От както е започнал ремонта се налага да газят кал, да скачат в дупки и да търпят препълнени контейнери.
Голяма част от улиците в кв. Варуша са буквално непроходими, а ремонт по тях не е правен от десетилетия. Собствениците на автомобили твърдят, че постоянно се налага да ремонтират автомобилите си, а такситата отказвали да вземат поръчки от там.
Заради лошата пътна настилка придвижването в квартала е истинско предизвикателство. Най-големият проблем е, че районът е труднодостъпен за линийки и пожарни.За разлика от тях обаче са
Жителите от квартала вече са изчерпали търпението си и са стартирали подписка, в която са изложили възражения си. Тя е адресирана до кмета на града Даниел Панов, но ако не бъдат взети мерки ще бъде изпратена и до министър-председателя Бойко Борисов.


Соня Симеонова
13 Февруари 2019 | 18:39
Тагове: Варуша, настилка, подписка, ремонт

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook