Д-р Калин Василев издаде поетична книга със заглавие „От Изгрев до Нож“
Д-р Калин Василев издаде своя дебютна поетична книга с тематично заглавие „От Изгрев до Нож“, посветена на любовта. Поместените стихове са базирани на лични преживявания. В нея той разкрива историята на любовта, която гори вътре в нас и която ни променя завинаги.
Основателят на групата за здравословен начин на живот „TarnovoRUNS“ споделя, че книгата е посветена на хората, които са били влюбени, тези които все още обичат, които имат наранено сърце и продължават да обичат.
Цялата книга, съдържаща в себе си 55 произведения, крие символика, за която ако читателят не попита самия автор, то той не би разбрал смисъла на книгата, допълни Калин.
Произведенията са писани и събирани в продължение на повече от две години. Според Калин е важно да се пише тогава, когато има какво да се каже, а с книгата той иска да покаже, че човек има нужда и трябва да обича и да се влюбва всеки ден отново и отново.
Стихосбирката „От изгрев до нож“ носи емоционалността на своя автор и до голяма степен е доказателство за смелостта да разгърнеш своя вътрешен свят без страх от критика.


Вяра Димова
5 Февруари 2019 | 17:45
Тагове: Калин Василев, книга, поезия, любов

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook