Княз-бизнесмен желае да дари пари на пенсионери, управляващите отказват да му съдействат
Известният български бизнесмен-Владимир Баланов, който е собственик на остров Нова Атлантида в Тихия океан и негов княз, желае да дари по 10 хиляди лева на всеки пенсионер. Баланов уведомил управляващите за своето желание, но те отказали да му съдействат.
Много малка част от хората познават Владимир Баланов, като бизнесмена. Тези, които са се докосвали дори и косвено до него го познават, като човека готов да помогне на всеки. А, кой всъщност е той-икономист и юрист по образование. С бизнес се занимава от 1991г., не отдавна се сдобива и с остров в Тихия океан.Той е с площ 27 000 кв. км. и се е образувал след най-голямото вулканично изригване в света за последните 1000 години. Потенциала на острова се оценява на 100 трилиона долара, а собственикът му печата вече и своя собствена валута. Виждайки нищетата на българските пенсионери, Баланов иска да им помогне.
За да стане това обаче, криптовалутата, която е основно средство за разплащане в много от европейските страни, трябва да мине през Националният Осигурителен Институт за да стигне до сметките на всеки един пенсионер.
Князът с благородно сърце моли всеки, който има идея или решение на въпроса как дарението да достигне до всеки един пенсионер може да го направи на имейл: newatlantis.government@gmail.com


Соня Симеонова
10 Януари 2019 | 16:23
Тагове: бизнесмен, остров, кауза, пенсионери, дарение

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook