Калин Сърменов каза „не“ на агресията
Директора на Сатиричен театър "Алеко Константинов", както актьор в малкия екран, така и на голяма сцена Калин Сърменов се включи в дебата на тема „Училище без агресия“. Актьорът стана поредният посланик на кампанията „Бъди активен, не агресивен“ , която е насочена срещу агресията в училище. Срещата този път се проведе във СУ "Вичо Грънчаров" в град Горна Оряховица.
Видео
Кампания срещу агресията в училище на Сдружение „Горна Оряховица събуди се” под наслов БЪДИ АКТИВЕН, НЕ АГРЕСИВЕН организира се под патронажа на кмета на Община Горна Оряховица, инж. Добромир Добрев и съдействието на Община Горна Оряховица. Кампанията стартира на 9 ноември и продължава един месец. Насочена е към деца и младежи от всички средни училища и професионални гимназии в града.
Срещата на учениците с Калин Сърменов бе очаквана от тях. Сърменов сподели своя опит и даде съвети на младежите. Според него комуникацията е по-добрият начин за предотвратяване на агресията.
Калин Сърменов споделя, че не е имал колебания дали да се включи в дебата. Според него най-силно се чуват думите на хората, които са в медийното пространство и именно те трябва да дават пример на останалите.
Агресията сред учениците е тема, която не трябва да бъде подминавана и всеки един разговор с тях е важен, допълни още Сърменов.
По време на срещата с актьора, учениците имаха възможност да зададат своите въпроси, свързани с агресията, на които той подробно отговори, след срещата учениците имаха възможност и да се снимат с него.
През следващите седмици в Горна Оряховица ще гостуват олимпийската медалистка, световна и европейска шампионка по борба Станка Златева и ММА бойците Станислав Недков – Стъки и Георги Валентинов.


Вяра Димова
27 Ноември 2018 | 18:24
Тагове: Калин Сърменов, среща, ученици, Горна Оряховица

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook