Тодор Галунов:Електората на ГЕРБ и електората на БСП няма да се промени до предстоящите избори
За да си осигурят сигурен електорат, кандидатите за местни избори ще обещават решаване на проблеми , които не са в тяхната компетенция и правомощия и това е политическа практика, каза политолога Тодор Галунов на среща с гражданите на В.Търново организирана от местната структура на БСП в Старата столица. След Европейските избори, каквито и да са резултатите от тях, всички български партии ще направят анализ за своето представяне, от което до голяма степен ще зависят и предсрочните национални и предсрочните местни избори, каза политолога.
Много е важно за местните избори да се спечели периферията. Агитацията за местния вот ще бъде многопластова, допълни още политолога-анализатор.
В новия Европейски парламент България ще бъде представена от проевропейски партии, които не поставят под съмнение бъдещето на ЕС. Към момента е сигурно, че свои депутати ще изпратят ГЕРБ, БСП и ДПС. Под въпрос е присъствието на представител на „Обединените патриоти“, ако противоречията в коалицията продължат. Други партии на хоризонта засега не се задават”, това каза още политолога Тодор Галунов


Соня Симеонова
8 Ноември 2018 | 16:59
Тагове: избори, електорат, партии, резултати

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook