10 години -Миндя Рок Фест
10 годишното издание на Миндя-Рок фест ще се проведе на 24 и 25 август в с. Миндя. За поредна година своите авторски пърчета ще представят -Васко Кръпката, Милена Славова, Подуене блус бенд и др. Гости на фестивала ще са - Ния, тазгодишният победител от „Гласът на България“, заедно с музикалният си партньор Явор. Участие във фестивала ще вземат и чужди групи.
И тази година фестивалът- Миндя Рок Фест ще празнува десетата си годишнина в последният уикенд на август. Абсолютно безплатно и тази година за неповторимата атмосфера ще се погрижат едни от най-известните български изпълнители, като на сцената ще излезе и търновска рок група. Мероприятието струва около 40-50 хиляди лева, 7 пъти повече от бюджета с който разполагат организаторите.
Хиляди фенове и любители на рок музиката от различни краища на страната вече са пристигнали и продължават да пристигат, като за целта са изградени 3 палаткови лагера, а заради фестивала къщите за гости в селото и околните села са резервирани още от началото на годината.
Очаква се безплатното събитие да събере около 3000 човека.
Фестивалът привлича и автори на сувенири и бижута, продавачи на книги, местни заведения, а  откриването първата вечер включва изпълнение на фолклорния състав на селото.


 
21 Август 2018 | 16:07
Тагове: рок фест, Миндя, юбилей, 10 години

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook