Откриха ремонтирания път между Велико Търново и Горна Оряховица
Завърши ремонта и рехабилитацията на пътя между Велико Търново и Горна Оряховица през село Арбанаси и участък бе официално открит от министъра на благоустройството и регионалното развитие Николай Нанков и и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов . Извършено е цялостно преасфалтиране, оформено е пътно отводняване, а където теренът позволява пътят е и разширен. В ремонта Агенция "Пътна инфраструктура" инвестира 1 милион и 800 000 лева
На два етапа беше направен ремонтът на четирикилометровия участък от третокласния път между Велико Търново до Горна Оряховица през Арбанаси.
С приключването на втория етап от ремонтите завършва цялостното обновяване на натовареното шосе между Велико Търново и Горна Оряховица, през архитектурния резерват Арбанаси. Финансирането е осигурено от бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, като пълна рехабилитация на трасето се осъществява за първи път от повече от 40 години.
Извършено е цялостно преасфалтиране, оформено е пътно отводняване, а където теренът позволява пътят е и разширен. В ремонта Агенция "Пътна инфраструктура" инвестира 1 милион и 800 000 лева.


Александра Димова
14 Август 2018 | 15:51
Тагове: Велико Търново, Арбанаси, Горна Оряховица, път, ремонт, откриване

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook