Все повече родители предпочитат децата им да посещават летни занимални
Летните месеци предизвикват всички родители да измислят и организират лятото на децата си. Един от основните въпроси е как детето пълноценно да прекара времето си далеч от таблети и компютри. Какви са някои от алтернативите за малчуганите по време на тримесечната почивка вижте в следващия репортаж.
Лятната ваканция е времето, което всички деца чакат с нетърпение. За родителите обаче това е моментът, в който трябва да впрегнат въображението си, за да решат как да организират свободното им време. Особен проблем се оказва този отрязък от време за родителите, които нямат на кого да разчитат за гледането на децата. За някои от тях единственото решение е да ги вземат на работа с тях. Други избират целодневните занимални.
Около 200 лева на месец трябва да приготвят родителите във Велико Търново, ако са избрали да запишат детето си в целодневна занималня през лятото. От 4 лева на час започва заплащането за бавачка вкъщи.
Все още ваканцията при баба и дядо на село е вариант, който децата чакат с нетърпение. Стига, разбира се, малчуганите да имат роднини на село. Тогава лятото за тях може да се превърне в истинско приключение.


 
5 Юли 2018 | 18:49
Тагове: занималня, деца, посещение, обучение

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook