Вокално студио за любители отвори врати във Велико Търново
Първото вокално студио за любители отвори врати във Велико Търново. Инициативата е на Цветин Кръстев и Радослав Кирилов, чиято идея е тяхното пространство за музика, озаглавено „Цели“ да дава поле за изява на хора, които не смятат, че имат талант и не са имали досег до музиката, но я обичат от все сърце.
Цветин е на 17 години, отличен ученик и един от най-активните членове на Градски ученически парламент. Преди година се среща с музиката, когато случайно попада на репетиция на ВС „Румина“, от което до скоро е бил част. Казва, че за него музиката не е цел, а удоволствие, никога не е имал амбиции да се явява на конкурси и да печели награди, за това пък е решил да покаже на великотърновци своята идея за заниманията по вокално майсторство.
Спътник в организацията на дейността на любителското студио е сина на вокалния педагог на Цветин, Радослав Кирилов. Той пък е прекарал целия си живот по сцените, има опит на редица международни конкурси най-вече в Молдова, където е живял 7 години. Сега е избрал България и музиката, мечтае за кариера на DJ, но споделя и идеите на студио „Цели“.
Заниманията в свободното пространство на младите музиканти ще бъдат като тях – свободни. Няма графици за репетиции, нито конкретни изисквания за тези, които искат да станат част от техния експеримент. Приветстват всеки, който обича музиката да се присъедини към тях, като ги потърси за контакт в социалните мрежи. Междувременно Цветин работи и върху първата си авторска песен, чийто текст е на английски и испански и е негово дело.


Александра Димова
2 Юли 2018 | 17:12
Тагове: студио, музика, изпълнители

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook