Романът „Повече от любов“ на Радослав Гизгинджиев представен в изложба
Един от най-известните млади български автори Радослав Гизгинджиев представи новият си роман „Повече от любов“ преди няколко месеца, за краткото време той е преиздаван вече четири пъти и е водещ във всички класации за най-четени и търсени книги, а сега е представен и в собствена изложба. В нея са събрани любимите цитати на читателите му и снимки на различни фотографи, илюстриращи главите в книгата му.
"Повече от любов" насочва читателите към онова усещане, че хората вече жадуват за нещо, което е повече от любовта. Любовта като недостатъчност и любовта, която не може да бъде осмислена е акцентът, който Радослав Гизгинджиев поставя в новата си книга.
Числото 9 играе много важна роля в романа, именно толкова са и фотографиите в изложбата.
Идеята е на Пламен Иларионов, който на представянето на романа в Габрово се вдъхновява от иновативният формат и от емоционалността на книгата и се свързва с фотографи от цяла България, всеки от които е направил по една снимка илюстрираща глава от книгата.
Вече 3-ти месец „Повече от любов“ е в ТОП10 на „Най-продаваните книги Радослав Гизгинджиев сподели, че вече работи върху следващия си проект, в който ще представи вампирите от българския фолклор в невиждана до сега светлина.
Изложбата „Повече от любов“ е подредена на сцената на „Арт лято“ зад ХГ „Борис Денев“ в старата столица.


Александра Димова
22 Юни 2018 | 15:50
Тагове: книга, представяне, изложба, читатели

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook