Красимир Балъков остава във ФК „Етър“
Новият сезон за ФК „Етър“ започна с две нови попълнения и с новината, че Красимир Балъков остава на поста „главен мениджър“.
Към „виолетовите“ се присъединява Артьом Артюнин, който има в биографията си десетки мачове с Националния отбор на Естония, както и Крум Стоянов, носител на Купата и Суперкупата на България с Ботев Повдив.
Засега “Етър” е напуснат само от Венелин Филипов и Денис Гъргич. С 21 футболисти започна първата подготовка на отбора. Още днес „Етър“ започва новият сезон с контролен мач срещу „ЦСКА“.
Виолетовите започват с две нови попълнения предстоящия сезон в Първа лига.
Това са централният защитник и естонски национал Артьом Артюнин и левият бек Крум Стоянов, който идва от „Динамо“ Минск и е носител на Суперкупата с „Ботев“ Пловдив.
След сериозната борба за оставане в „А“ група от ръководството на клуба съобщиха, че вече ще работят за по-добри резултати и по-високи позиции в класирането.
От ръководството на „Етър“ каза още, че до септември ще започне изграждането на тренировъчен терен в Спортното училище, както и такъв в западната част на стадион „Ивайло“, като това се очаква до края на годината и е важен фактор за развитието на футболистите от детско-юношеската школа, които са бъдещето на отбора.


Александра Димова
18 Юни 2018 | 15:37
Тагове: ФК "Етър", Красимир Балъков, играчи, отбор

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook