Общински детски комплекс с редица летни кръжоци
Център за подкрепа за личностно развитие към Общински детски комплекс отново отваря врати за летни школи и занимания по интереси, за децата и учениците от старопрестолната столица. Лятната програмата стартира от 2 юли и ще продължи до края на септември, а възможностите са и за малки, и за големи деца във всички сфери на изкуствата и кариерното развитие и са напълно безплатни.
Лятната програмата стартира от 2 юли, с танцово студио „Обичам да танцувам“ в стил хип-хоп и модерн, под ръководството на Валентина Караиванова, за ученици от 1 до 10 клас. Участниците в летните школи ще имат възможност да се запознаят с устройството на народните инструменти и да направят първи стъпки във възпроизвеждането на народна музика, от 9 до 13 юли, под ръководството на доц. Митко Димитров – диригента на народния оркестър към ансамбъл „Българче“.
Школата по народно пеене, с ръководител Галина Иванова ще отвори врати от 30 юли до 3 август, а от 6 до 10 август, под ръководството на Петя Василева стартира обучение по поп и джаз пеене. Желаещите да се занимават с народни хора могат да посещават курса на Петър Петров от 13 до 17 август. Лятната ваканционна програма продължава със занимания по изобразително изкуство, в школата на Лиляна Георгиева - от 20 до 24 август.
Посещението на всички курсове е безплатно а записването може да стане при първото посещение.
През цялата година течеше чуждоезиково обучение на деца в предучилищна възраст, което бе първата подобна инициатива на Общинския детски комплекс. В нея, изключително успешно, начални знания по английски получиха над 400 деца от областта. Програмата ще продължи и през следващата учебна година.


Александра Димова
14 Юни 2018 | 17:25
Тагове: Общински детски комплекс, кръжоци, деца, обучение

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook