Тенденциите в балния грим
По-натуралната визия си пробива все по-категорично път във водещите тенденции в грима за абитуриентските балове. Телесните цветове, липсата на много брокат и нежното излъчване са във фокуса на актуалното в макиажа тази година, разказват експерти.
Все още обаче у нас съществува тенденцията момичетата да искат по-помпозна и крещяща визия, това обаче не съвпада с актуалния идеал за визия.
Като продължение на миналогодишният „бум“ на телесните цветове и в грима и в облеклото, тази година най-актуален и желан се оказва нежно розовият цвят.
Все по-малко момичета избират броката за част от своя грим, разказва още Виктория, а контурирането на лицето вече е толкова популярно, че дори е част от ежедневния грим на голяма част от жените.
Съчетаването на мат и блясък също е актуално в тазгодишните бални гримове. Изкуствените мигли пък вече са повече от хит. Все повече жени започват да се гримират и по-умело и по-професионално, но и грешките, които допускат непрофесионалистите в грима не са малко.
Гримът все повече затвърждава своята роля в женската визия, дори в последните години заема и по-важно място от тоалета, разказва още Виктория. За щастие и жените, които държат на външния си вид все по-често се обръщат за съвети към специалистите и така красотата става само повече.


Александра Димова
25 Май 2018 | 18:45
Тагове: абитуриенти, грим, визия, тенденции, мода

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook