10 абиуриенти в неравностойно положение от областта получиха подкрепа от „Приятели, помагайте“
10 младежи от Велико Търново станаха част от поредната инициатива на платформата „Приятели, помагайте“ на Лео Кадели и се радваха на рокли и костюми за балната си вечер, които не могат да си позволят. Кампанията за дарение на официални дрехи започна преди няколко месеца, а за щастие на организаторите дарителите тази година са се оказали дори повече от нуждаещите се. Подробности за платформата и за жеста към абитуриенти в неравностойно положение разказва областният отговорник на „Приятели, помагайте“ - Надежда Горанова.
Сдружение „Приятели, помагайте” е създадено преди близо две години от албанеца Лео Кадели и вече разполага с регионални структури в цялата страна. Организацията е направила и едноименна група във Фейсбук, за да може бързо информацията да достига до повече хора. Вече повече от 20 хиляди души са част от каузите на добротворците. Надежда от няколко месеца е регионален отговорник във Велико Търново.
Кампанията на добротворците за абитуриенти в неравностойно положение продължи няколко месеца.
Приятелите в сдружението са обединени от каузата да помагат, да правят добро, а в замяна получават щастие и удовлетворение от подарените усмивки.
Всекидневно на страницата на платформата в социалните мрежи се качва актуална информация за текущите каузи и за необходимите помощи.


Александра Димова
25 Май 2018 | 18:41
Тагове: "Приятели, дарявайте", кампания, помощ, абитуриенти

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook