Фен клуба на „Етър“ с кампания за Петър Иванов
Фен клуба на „Етър“ ще се включи в събирането на средства за Петър Иванов, за когото сме ви разказвали в предишни репортажи. Този четвъртък, по време на домакинството на виолетовите срещу „Септември“, на входа ще бъдат разположени урни за дарения. Повече за Петър и предстоящата акция вижте в следващия репортаж. Петър Иванов е затворник на собственото си тяло вече близо 12 години. Остава инвалид на 30-годишна възраст след тежка катастрофа край Шереметя и до днес не използва и не чувства краката си. Няма семейство, нито приятели. Единствено социалния работник Марианка Бузева, която е инициатор на кампанията, го посещава 3-часа дневно. След редица наши репортажи, Петър се срещна с медици от чужбина, които дадоха оферта за лечение със стволови клетки. След интервенцията и рехабилитацията шансът му да проходи отново е огромен. Цялата необходима сума е 80 000 лева.
След излъчването на историята му и благотворителните инициативи за него в момента има събрани близо 20 000лв. Този четвъртък , част от каузата да помогнем на Петър стават и „Ултра фронт Боляри“.
Организацията на събиране на такава сума обаче е трудна задача. Всеки, който може да съдейства за благотворителните събития би бил изключително полезен, за да се сбъдне мечтата на Петър. Желаещите да помогнат с организация на други акции могат да го направят като се свържат с екипа на Телевизия „Евроком Царевец“. Дарения могат да се правят по сметката на Петър или в урните, които ще бъдат разположени на стадион „Ивайло”. Те ще бъдат входа на стадиона преди и по време на мача „Етър” – „Септември” в четвъртък от 17:15 ч.


Александра Димова
17 Април 2018 | 17:37
Тагове: Петър Иванов, инвалид, помощ, фен, Етър, дарения

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook