Великотърновският DJ Емо създаде дом на спорта и културата в града
От няколко месеца Велико Търново се сдоби с клуб, чиято цел е да сближава гражданите с видни творци и спортисти с национални и световни успехи. Участията на гостите преминават под формата само на дискусии с посетителите, а основната идея е обмяна на опит и откровено общуване между звездите и почитателите им. Вече няколко големи имена гостуваха в местното споделено пространство, а днес, създателят му Емил Йорданов обяви предстоящата за следващите няколко месеца програма.
Емил Йорданов е известен на великотърновци като DJ Емо. Той е един от създателите на фен клуба на „Манчестър Юнайтед“ в България, който успя да си спечели място в челната тройка на активните фен клубове на отбора в световен мащаб. След успеха на организацията, тази есен Емил успя да сбъдне още една своя мечта – да създаде място във Велико Търново, в което да се споделят откровени разговори между изявени творци и спортисти и гражданите на старата столица.
За краткото време от създаването му, през клуба на DJ Емо минаха легендарни български имена като Йордан Йовчев, Мадлен Алгафари, Румен Бояджиев и музикантите от група „ФСБ“, Юлиана Дончева, както и редица популярни или тепърва добиващи популярност писатели и музиканти.
Освен срещи с популярни личности Емил има и друга цел – да помага на млади, неизвестни таланти да представят своя труд пред търновската аудитория. Клубът освен на творчество и култура е посветен и на спорта, за това ежемесечно ще се организират и срещи с футболистите на „Етър“ както и с други изявени спортисти.


Александра Димова
2 Февруари 2018 | 15:58
Тагове: DL Емо, спорт, Манчестър Юнайтед,

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook