Фен клуба на ФК „Етър“ набира средства и съмишленици за атрактивна подкрепа в домакинските мачове
12-тия играч на ФК „Етър“ - фен агитката му, започна подготовката си за следващия полусезон. От сдружението на търновци, които обичат и подкрепят виолетовите на терена, изработиха календар със снимки на най-емоционалните моменти от битките на футболистите през 2017-та година. Средствата, които донесат продажбите те влагат в подготовката на атрактивна хореография за следващия полусезон, който стартира с домакинство за „Етър“ в началото на месец февруари.
Вече започна ежегодната кампания за набиране на нови членове на сдружението, както и на средства, които от фен клуба влагат в изработването на хореографии или в подпомагане на благотворителни кампании, в които често се включват. Средствата се събират и разпределят между членовете на различните фракции.
Различните фракции не представляват различия в интересите, напротив, те са само структури, които създават цялостта и силата на агитката, каза още Пламен Геров.
Феновете на виолетовия тим, които се възползват от възможността за членство, получават отстъпки от цената на всички фен-артикули. Има пуснати в продажба и календари на клуба, събиращи снимки на най-емоционалните моменти от трибуните. Всички събрани средства служат за ремонт и закупуване на неизменните за всеки мач знамена и тимпани.
А с успехите на отбора и скамейките на стадиона стават все по-пълни, разказва Пламен.
От агитката смятат за важно търновци да водят децата си на мачовете на клуба, като още в ранна възраст възпитават любовта им към родния тим.
Първото домакинство на „Етър“ е в началото на месец февруари, когато ще бъде и официалното представяне на тима в новия му вид, под ръководството на Красимир Балъков.


Александра Димова
23 Януари 2018 | 16:44
Тагове: ФК "Етър", агитка, фенове, подкрепа

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook