Красимир Балъков се връща в "Етър“
Красимир Балъков е новия главен мениджър на футболен клуб „Етър“.
Ръководството на клуба сменя модела на управление с новия пост, който звездата от САЩ 94-та ще заеме във виолетовия тим.
От днес, вече официално, Красимир Балъков се върна в родния „Етър“. Позицията, която ще заема е главен мениджър, но моделът за управление на клуба е английски и според него правомощията на Балъков няма да се изчерпват само с участие в селекцията и управлението на тима.
Досегашния треньор на виолетовите Станислав Генчев остава на поста си, но окончателните решения по подготовката на футболистите ще взима Балъков.
В края на миналата година „Етър“ се раздели по взаимно съгласие с четирима досегашни свои футболисти и подписа договор с новия си нападател за следващата година и половина, бившия играч на „Пирин“ Благоевград – Даниел Младенов. Селекцията за запълване на отбора продължава.
На първо време главната цел на отбора е да се задържи в Първа лига. Работата на новия главен мениджър в отбора започва веднага с тренировъчни лагери и приятелски срещи в България и Турция.
На 10-ти февруари виолетовите ще домакинстват на среща с „Литекс Ловеч“, което ще е старт за отбора на държавното първенство.


Александра Димова
4 Януари 2018 | 16:16
Тагове: Красимир Балъков, ФК "Етър", главен мениджър

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook