След Коледа – продаваме и подаряваме нежеланите подаръци
Всеки пети подарък за Коледа се връща или продава. Това показват данните на сайтове за пазаруване. След празничната еуфория започват масови продажби на разочароващи подаръци в интернет. Великотърновци споделят, че предпочитат да подарят своите нежелани подаръци на някой, който ще ги оцени.
Стотици българи всяка година връщат или заменят своите подаръци след празниците. По – лесно е да заменим продукт купен онлайн, отколкото от мола, според експерти. Други пък залагат на продажбата на нежеланите дарове в интернет. Често се случва под елхата да намираме такива подаръци, споделят великотърновци.
Безспорно най- лесния и в същото време печеливш начин да се отървем от нежелания подарък е като го продадем. Такива обяви вече изпълниха сайтовете за пазаруване. Най – често жените прибягват към продажба на подаръците, които не им харесват
Любопитен факт е, че в германския град Нюрнберг се организира и специален базар за нежелани коледни подаръци, наречен Пазар на намръщените лица. Най – добрият начин Дядо Коледа да не сбърка в избора на подарък, е да ни зарадва с ваучери за пазаруване.


Десислава Колева
28 Декември 2017 | 18:08
Тагове: подаръци, Коледа, връщане, продажба

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook