Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов
Коледари и ангелчета от детска градина „Слънце“ във Велико Търново озариха сградата на общината. Добрите гости бяха посрещнати от кмета Даниел Панов. Малчуганите пяха коледни песнички, танцуваха, рецитираха стихове и изпълниха традиционното за българските обичаи коледуване.
Децата създадоха много настроение и пожелаха на всички великотърновци да посрещнат в щастие предстоящите празници, а новата 2018 година да им донесе здраве и много успехи.
Даниел Панов остана приятно изненадан и поздрави малчуганите за отличните изпълнения и за чудесно пресъздадените коледни обичаи.
Впечатляващи бяха одеждите на децата – момчетата бяха пременени с мъжки народни носии, характерни за посрещането на Рождество Христово, а момиченцата пресъздадоха образите на ангелчета. Сами те също бяха много впечатление от посещението си в общината.
Кметът пожела на децата да получат много подаръци, да бъдат здрави, да се радват на весела ваканция, да спортуват и да четат. Той поздрави учителите от детска градина „Слънце“, че възпитават малките великотърновци в дух на родолюбие и познаване на българските традиции и обичаи.


Александра Димова
14 Декември 2017 | 16:35
Тагове: коледари, ангелчета, кмет. деца

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook