Градски ученически парламент организира водна битка
В пика на горещините на август активистите от Градски ученически парламент организират водна война пред Галерия „Борис Денев“. Разхлаждащата битка, от която се очаква всички да спечелят, ще се проведе на 9-ти август в 19 часа.
Въпреки, че лятната ваканция е в разгара си, Градски ученически парламент продължава да създава забавни и любопитни инициативи.
Битка, но не каква да е, а водна. В пика на лятото Велико Търново става арена на водни сблъсъци с основна цел да се преборим с топлото време.
Всеки „воден боец“ ще бъде самостоятелен играч, а печеливши ще бъдат всички, които участват и успеят да победят жегата. Най-важното за водната война е, че няма ограничения за възрастта на бойците.
В края на битката ще бъдат определени и мисис и мистър „Най-мокър играч“.
Посланието е простичко – да намалим агресията, която ни заобикаля, да спрем за малко, да се позабавляваме и да се разхладим.
След поредната си забавна инициатива учениците от парламента ще излязат в заслужена ваканция, а с училищния звънец ще дадат и старта на новата „парламентарна“ година, която отново ще бъде осеяна с десетки благотворителни и интересни събития.


Александра Димова
8 Август 2017 | 17:16
Тагове: водна битка, забавление, Градски ученически парламент, инициатива

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook