Най-екстравагантният коафьор във Велико Търново
Добрият външен вид е едно от най-важните неща за всеки човек, официалните прически и грим са неизменна част от важните събития в живота. Малко са смелите хора, които експериментират с свръх екстравагантен стил, но независимо от предпочитанията и поводът, търновската фризьорка Теодора се грижи за забележителната визия на всички.
Теодора Кирилова започва кариерата си в фризьорски салон малко след като завършва училище – на шега. Случайно попада на обява за помощник фризьор, започва работа при небезизвестния коафьор Иван Йорданов и след шест години отваря самостоятелен салон.
Това, което я отличава от всички други коафьори са екстравагантните прически, които прави, а първата странна прическа е била просто експеримент.
Казва, че ярките цветове и предизвикателните прически почти винаги не се правят по план. Клиентите й имат голямо доверие и се оставят спокойно в ръцете й.
От четири години насам Теди се занимава и с грим, учи се сама, от опита си, но и в това начинание доверието, което получава от клиентите си е голямо и напълно заслужено.
Теди има клиенти, които вече живеят в други градове, но с усмивка сподели, че винаги първото нещо, което правят когато се приберат е да отидат в салона при нея за нещо ново, шарено и лудо.


Александра Димова
19 Май 2017 | 16:14
Тагове: коафьор, прически, грим

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook