Във Велико Търново вече работи пластичен хирург
Известен пластичен хирург се присъедини към екипа на ДКЦ „Стефан Черкезов“. Доктор Иван Вълчев е специализирал във Франция и Израел и е първият с подобен професионален опит, който ще работи във Велико Търново. Той ще приема пациенти от старата столица всеки петък
Заслуга за това да има пластичен хирург във Велико Търново е на пациентите. След множество запитвания от тяхна страна и невъзможност да отидат до Добрич и Варна , където д-р Иван Вълчев работи, той и екипът на ДКЦ Стефан Черкезов решават, че могат си сътрудничат.
Д-р Вълчев е работил в Париж и Израел. В Търново ще преглежда в кабинет и в някой от случаите ще оперира. Самият той притежава преносима апаратура, която е единствена за България и с която бързо могат да се отстранят торбички под очите или белези по лицето.
Освен пластичен хирург от ДКЦ „Стефан Черкезов“ са привлекли в екипа си и уролог. Центърът, който е към областната болница завършва с положителен баланс годината. Престои закупуването на последно поколение ехограф и докато в началото там са работили 10 -тина лекари сега специалистите са повече от 40.


Йовка Драганова
5 Май 2017 | 18:36
Тагове: болница, Велико Търново, лекари, пластичен хирург

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook