Какво е „хюман дизайн“?
Познаването на „human design” - дизайн на човека, е ключът към личната сила, подобряване на взаимоотношенията и правилното вземане на решения в живота. Директорът на испанската „хюман дизайн“ школа гостува във Велико Търново, за да проведе първият уъркшоп по системата на дизайна в старата столица.
Системата хюман дизайн е задълбочена наука, която позволява на специалистите да анализират уникалните модели, които всеки един от нас изживява в живота си с помощта на персонално изработена „карта“. Тя представа графика на тялото.
„Картите“ се изработват от специален софтуер, съчетаващ астрология и акценти от Идзин и Кабала.
Алокананд Диаз дел Рио е пряк ученик на Ра Уру Ху – основателят на системата, който преди това е бил седем години в комуната на Ошо в Индия. Посещението му във Велико Търново е по покана на  Диана Димитрова, инструктор по процеса "Да живееш своя дизайн“.
Науката има изключително практическо приложение, каза още Диаз дел Рио. С предоставената от нея информация хората откриват, че улеснява живота им и помага да си възвърнат чувството за цел и посока, които лесно губим в забързаното и сложно ежедневие.


Александра Димова
20 Април 2017 | 18:21
Тагове: „хюман дизайн“, система, наука, анализ

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook